Vyhledávač

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Hlášení místního rozhlasu 14.9.2020

Hlášení místního rozhlasu 14.9.2020



  1. Společnost Cetin žádá občany i chalupáře, kteří nevyužívají telefonní přípojky a chtějí telefonní kabel bezplatně odstranit, aby se přihlásily na obecním úřadě k zapsání do seznamu.
  2. Společnost FCC odpady Litovel oznamuje konání velkoobjemového sběru v naší obci, který se bude konat 17. a 18. září. Následně v sobotu 19. září v době od 9:10 do 9:40 bude odvezen zbytek odpadu společně s nebezpečným odpadem. Bližší informace jsou vyvěšeny na úřední desce obce. Upozorňujeme, že pneumatiky se neberou.
  3. Oznamujeme občanům a chalupářům, že mají možnost se zapsat do seznamu na odběr odřezků palivového dřeva. Kdo má zájem, ohlaste se prosím co nejdříve. Cena zatím zůstává stejná jako v loňském roce.
  4. Agentura PRESAFE společně s obcemi Mikroregionu Konicko a armádou ČR pořádají v neděli u nás na místním hřišti dětský den trochu jinak s názvem "Branná výchova s rodinou". Akce se koná od 14 hodin a všichni jste srdečně zváni. Občerstvení je zajištěno i s bohatou udírnou. Bližší informace jsou vyvěšeny na úřední desce obce.
  5. SDH Raková u Konice žádá členy, kteří doposud nevrátili hasičské oblečení, tedy kalhoty, trička, blůzy a čepice - všech věkových kategorií (ml. žáci, žáci, dorost, muži a veteráni), ať tak učiní co možná nejdříve. Oblečení prosím noste na obecní úřad v úředních hodinách.