Vyhledávač

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Hlášení místního rozhlasu 29.6.2021

Hlášení místního rozhlasu 29.6.2021



  1. Oznamujeme všem občanům a chalupářům, že naše obec pořádá v rámci i dalších obcí Raková sbírku pro postižené na Hodonínsku i Břeclavsku. Všichni, kteří ještě chcete přispět finanční hotovostí, máte možnost ještě v poslední den sbírky a to ve středu 30. 6. během dopoledních i odpoledních úředních hodin na obecním úřadě. Následně společně s příspěvkem obce bude částka zavezena, nebo poslána přímo do postižené oblasti. Na sbírce se budeme  spolupodílet s dalšími obcemi Raková. Děkujeme za vaše příspěvky.
  2. Koordinátor integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje oznamuje, že z důvodu několika dopravních uzavírek dochází od 1. 7. do 15. 8. k úpravě jízdních řádů. Bližší informace jsou vyvěšeny i uloženy k nahlédnutí na úřední desce obce. Skříň, kde jsou jízdní řády uloženy, je volně otvíratelná. Uvnitř je více jízdních řádů k nahlédnutí.
  3. Firma Topenářský servis bude 15. 7. v naší obci provádět kontrolu a čištění komínů, plynových kotlů a revize kotlů na tuhá paliva. Bližší informace jsou uvedeny na úřední desce obce.
  4. Místní knihovna oznamuje obnovení provozu po celkové rekonstrukci od 1. 7., a to každý čtvrtek v době od 17.30 do 19 hodin.